Mérnök Menedzser Kft.

Elérhetőségünk

1153 Budapest, Bocskai utca 142. fszt. 1.
Email: mernok@mernokmenedzser.hu
Fax: +36 (1) 608-9810 -- 8-15h

Vállalatunk története

1990. A kezdetek

Cégünk 30 éves sikeres múltra visszatekintő családi vállalkozás.

1993-tól kezdődően cégeknek, állami vállalatoknak, önkormányzatoknak és magánmegrendelőknek végzünk építőipari munkákat generál kivitelezőként és alvállalkozóként. Sokuk hosszú évek óta visszatérő megrendelőnk, ennek köszönhetően új megbízóink is ajánlás útján találnak ránk. Hiszünk benne, hogy a kivitelezés és kölcsönös bizalmi kapcsolat.

Foglalkozunk beruházások előkészítésével és lebonyolításával, valamint az ehhez kapcsolódó építészeti, gépészeti és elektromos munkák tervezésével, előkészítésével, és mérnöki tanácsadással is.

Társaságunk szakemberállománya, és kiterjedt partneri hálózata lehetővé teszi, hogy az építőmesteri és szakipari munkákat a megrendelők igényei szerint megbízhatóan, jó minőségben végezzük el. A kivitelezési folyamat elengedhetetlen része a folyamatos minőségellenőrzés, mind a beépített anyagokra, mind a részmunkákra vonatkozóan, melyet tapasztalt építésvezetőink jelenléte garantál.

A Mérnök Menedzser szakembereinek szakmai gyakorlata minimum 4 év, de a többségé meghaladja a 15 évet is.

Az elvégzett munkák fő jellemzője a minőség és megbízhatóság, amit igazolnak a megrendelők rendszeresen ismétlődő megbízásai.

Cégünk csak hivatalosan bejelentett munkatársakat foglalkoztat, és különös figyelmet fordít arra, hogy a céggel együtt dolgozó partnereknél ugyanígy járjanak el. Büszkék vagyunk arra is, hogy garanciális kötelezettségeinknek minden esetben eleget teszünk.

2019-től szakmai tanácsadással is bővítettük portfoliónkat, mára többeknek segítettünk abban, hogy a megvásárolni kívánt ingatlant a szerződéskötés előtt felmértük, így döntésüket a várható felújítási költségek, és a szakember szemének már látható hibák ismeretében hozhatták meg. Ha erről a szolgáltatásunkról többet szeretne megtudni, kattintson ide.

Tekintse meg néhány munkákat ide kattintva.

FŐBB CÉG ADATOK

Mérnök Menedzser Kft.

Tevékenységi kör: építőipar, generál kivitelezés

Telephely: 1153. Budapest, Bocskai u. 142.

Adószám: 10454871-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-072189

Tel.: 06 (1) 608-98-10

E-mail: mernok [kukac] mernokmenedzser.hu

Ügyvezető: Ézsöl Miklós

Alapítás éve: 1990 év

Tulajdonosi forma: 100% magántulajdon

MSZ EN ISO 9001:2009 Tanúsítvány száma: 100 – 1490