Mérnök Menedzser Kft.

Elérhetőségünk

1153 Budapest, Bocskai utca 142. fszt. 1.
Email: mernok@mernokmenedzser.hu
Fax: +36 (1) 608-9810 -- 8-15h

Referenciáink

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, FIGYELEM

A kivitelezés, a lakásfelújítás egy bizalmi kapcsolat. A felek folyamatos egyeztetése, a megrendelő rendszeres tájékoztatása és közösen meghozott döntések kísérik akkor, ha jól működik.
Büszkén mondhatjuk, hogy céges megrendelőink közül sokan később magánszemélyként is hozzánk fordulnak.
Amennyiben szeretné megtekinteni legutóbbi munkáinkat, keressen minket, és egy személyes találkozó során örömmel mutatjuk meg referenciáinkat.

 

Néhány nagyobb megbízásunk az elmúlt évekből:
• T-Com arculatváltás 5 üzletközpontban
• NIKE arculatváltás 4 bevásárlóközpontban
• NIKE üzletek: 5 Budapest belvárosában és 3 üzlet vidéken
• GANT arculatváltás
• SONY üzletek üzletközpontokban
• SAMSUNG üzlet
• FŐGÁZ ügyfélszolgálat 2 helyszínen
• Swarovski üzlet kaialkítása
• CIB- Bank dunaújvárosi fiók Strabag Zrt.-vel közösen
• RIPCA autó szerviz és üzlet
• Dob utca 76-78 iroda- együttes fűtéskorszerűsítés
• Borkollégium – Winelovers

Számos családi házat, különleges belsőépítészeti megoldásokkal felújított magánlakást is ránk bíznak megrendelőink. Legutóbbi büszkeségünk Budapest egyik ikonikus szecessziós házának lakásfelújítása.

Jelenleg 4-6 hónapos várólistával tudunk új munkákat vállalni, az ajánlatot jellemzően a megkereséstől számított 3-4 héten belül tudjuk elkészíteni.

 

Egyedi szakmunkák vállalását a kapacitásaink nem teszik lehetővé.

Magánmegrendelő

A Mérnök Menedzser Kft. megbízható, szép munkát végzett mind anyósomék családi házának építése, mind a mi házunk felújítása során. Nyugodt lelkiismerettel ajánlottuk barátainknak, akik szintén elégedettek voltak. A kivitelező kft jó híre szájról szájra terjedt és terjed a megbízók között.

Vörösházi Ferenc

Budapesti Nagybani Piac Zrt.

Határidőre teljesültek a vállalt munkák, a szerződött minőségben és mennyiségben. A kivitelezési időszakban önhatalmúlag nem cserélték, módosították az anyagok minőségét, mennyiségét! A rendelkezésükre bocsátott munkaterületet mindig tisztán és rendezett tartották csakúgy mint a felvonulási területeket. Gondosan védték, óvták a már korábban elkészült vagy mások által elkészített munkákat, felületeket, berendezési tárgyakat. Munkahelyi vezetőik jól kommunikáltak, korrekt tájékoztatást adtak felmerülő kérdéseinkre. Az átadási dokumentáció elkészítése „automatikusan” működik(!) pontosan és precízen.

Bozány Gábor létesítményfelelős

Egy nagyon elégedett megrendelő

A Mérnök Menedzser Kft.: megbízható, gyors, lelkiismeretes, hibátlan. Soha nem találkoztunk olyan vállalkozóval, aki úgy végzi a munkát, mintha saját házát építené. Csak egy példa a sokból: a tapétára nagyon sok festő ráfestett volna, még akkor is, ha alul nedves. Ők nem: felhívták a figyelmemet, hogy ettől volt dohos szag a lakásban, meg kell csinálni a vízszigetelést, (ami fél órás munka volt és kifizethető) , majd speciális vakolat került rá, a penészgombát mésszel kiölték, jött az új tapéta és festés! Nem tudok eléggé hálálkodni, hogy megoldódott a probléma. Egyébként pedig évtizedek óta CSAK ők dolgozhatnak nálunk és a családi-baráti körben. Ők azok, akik minden felvetésemre és ötletemre - még ha bonyolult is - csak annyit válaszolnak, különösen a cég vezetője, Ézsöl Miklós, hogy "megoldjuk". Kell ettől több egy elfoglalt dolgozónak, aki építkezni, felújítani szeretne? Köszönet és hála az egész csapatnak, a háttérmunkát végző adminisztrátoroknak és munkaszervezőknek is!

dr. Szondy Klára